Dostava hrane Hotel Špica Laško

Dostava hrane

Spoštovani,
obveščamo vas, da s ponedeljkom 27.04.2020 ponovno začenjamo z dostavo hrane. Zaenkrat vam bo na voljo ponudba pic, ki jih najdete na našem reklamnem letaku, prejetem v mesecu marcu ali na priloženem ceniku pic.
Sčasoma bomo ponudbo tudi dopolnili.

Za naročilo pic smo še vedno dosegljivi na telefon št.: (03) 734-33-30.

Obratovalni čas dostave pic v času posebnega režima zaradi COVID-19 je:

PONEDELJEK do PETEK: 10.00 do 16.00 ure in 18.00 do 20.00 ure
SOBOTA, NEDELJA in PRAZNIKI: 12.00 do 17.00 ure in 18.00 do 21.00 ure

Naročeno pico vam lahko dostavimo ali pa jo prevzamete osebno, na prevzemnem mestu, pred Restavracijo in pizzerijo Špica Hotela Špica Laško.

Zaradi zagotavljanja ustrezne varnosti je še posebej pomembno, da delujemo preventivno in odgovorno za omejitev širjenja bolezni COVID-19, ki jo povzroča virus SARS-CoV-2.
Priporočila temeljijo na tem, da se stik med ljudmi čim bolj omeji. Z doslednim upoštevanjem higiene rok in pravilno manipulacijo, zlasti z embalažo nabavljenega blaga in v primeru gotovinskega plačila- denarja, pa omejimo tudi možnost kontaktnega prenosa.
Osnovna priporočila v zvezi z osebnim prevzemom na prevzemnem mestu oz. prevzemom hrane s pomočjo dostave :

-pri naročilu pice se dogovorite za čas dostave in točno mesto dostave, kjer boste prevzeli naročeno hrano (pred hišo, blokom ali pred poslovnim objektom).Hrane ne smemo dostavljali v notranjost objektov.


-pri samem naročilu nas obvestite kako boste naročeno blago plačali (gotovinsko ali negotovinsko)

-pri plačilu bomo upoštevali navodila za varno rokovanje

Se slišimo in ostanite zdravi!

cameramap-markerphone-squareeurmap linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram